Sydfyns Akupun​ktur

Sydfyns Akupun​ktur

Akupunktør

Massør / Kropsterapeut

Akupunktører behandler patienter med tynde nåle, der stikkes ind i huden på udvalgte punkter på kroppen. Sydfyns Akupun​ktur kan hjælpe patienter med kvalme, hovedpine, menstruationssmerter, astma, graviditetsgener og andre sygdomme og lidelser og udfører også forebyggende behandlinger. Afhængig af formålet og patientens ønsker, kan Sydfyns Akupun​ktur bruge forskellige former for akupunktur. Sydfyns Akupun​ktur kan også bruge akupunktur i kombination med andre behandlingsformer.

Mange mennesker oplever, at massage virker godt på nervesystemet og generelt er afstressende og beroligende. Sydfyns Akupun​ktur kan behandle muskelømhed, søvnproblemer, spændinger, migræne og andre tilstande. Der er mange massageformer, hvor i nogle tilfælde fokuserer en massør på kroppen, for eksempel med fysiurgisk massage, eller hvor i andre tilfælde fokuserer en massør både på kroppen og på det følelsesmæssige, for eksempel med healingsmassage. Sydfyns Akupun​ktur og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde både helkropsmassage og massage af bestemte kropsdele: ansigtsmassage, fodmassage, rygmassage, nakkemassage eller håndmassage.

Læs mere Læs mindre


Sydfyns Akupun​ktur i Svendborg

Bor eller arbejder du tæt på Møllerga​de, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du akupunktør, massør / kropsterapeut. Og Sydfyns Akupun​ktur er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Møllerga​de, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Sydfyns Akupun​ktur.


Sydfyns Akupun​ktur og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: elektroakupunktur, kropsterapi / krop-tanker-følelser , wellness massage, psykomotorisk kropsbehandling, følelsesmæssige belastninger. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Møllerga​de 37B, 5700 Svendborg


06.07.24

07.07.24
Ma
08.07.24
Ti
09.07.24
Find andre behandlere